KAYSERİ / DEVELİ - Muammer Kocatürk İlkokulu

Ara

Okulumuz ve Develi İnsani Yardım Derneği işbirliği ile Değerler Eğitimi kapsamında Gazze'ye yardım amaçlı "İyilik Manavı" etkinliği düzenledik. Etkinliğimize katılan misafirlere, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlerimizin gününü kutlamak için çiçek ve hediye gönderen Belediye Başkanı Mehmet CABBAR ve sendikalarımıza, öğretmen ve öğrencilerimize tatlı vb. ikram eden KAYÜ Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Sinan KILIÇKAYA ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz. Bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.

Kas

4.Sınıf Sosyal Bilgiler Dersi Kültürel Değerlerimiz konusunu anlatması için, çevremizin kültürel ve tarihi eserleri üzerine arştırmaları ile tanıdığımız Nezir ÖTEGEN'i okulumuza davet ettik. Yaptığı güzel ve yararlı sunumu için kendisine, ÇEDES Projesi etkinliğimizi ve bu dersimizi onurlandıran Şube Müdürümüz Yunus TOPUZ'a çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılında ÇEDES Projesi kapsamıında kardeş okulumuz olan Afşin - Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu'ndan 100 öğrenciye 100 kırtasiye paketi hediye gönderdik. Destek olan velilerimize ve etkinliğimizi onurlandıran Şube Müdürümüz Yunus TOPUZ'a çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz 1. sınıflarını Kayseri'ye götürerek Bilim Merkezi, Hayvanat Bahçesi, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi ve 6. Kitap Fuarı'nı görme imkanı sağlayan Sayın İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin KARAKÖSE'ye ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat TOPRAK'a teşekkürlerimizi arz ederiz.

Ock

Kas

Okulumuz Sınıf Öğretmenlerinden Cemil SİVAS ve öğrencileri ''code&learn&enjoy''  eTwinnig projesini okulumuzda yürütmektedir.

May

Projemiz Kayseri ve birçok ilden 130'a yakın öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Projemiz eTwinning Kayseri Buluşturur öğretmen eTwinning bilgilendirme seminerleri yapılırken seminerde görev alan ilçe mentörü ve Proje Kurucusu Melek GÖKSU ve diğer ilçe mentörleri ile Kayseri ve ülkemizin çeşitli illerinden öğretmenlerin katılımıyla ve özellikle bu eğitimlerden sonra öğretmenlerin eTwinninge ısınması amacıyla yapılan bir projedir. Okulumuzdan sınıf  öğretmenlerimiz Ömer Faruk UZUNLU, Köksal AKDENİZ; Nihat VURAL ve Cemil SİVAS projede görev almaktadır.Proje içeriği ve tanımı aşağıdaki gibidir.

Ubuntu; Ben biz olursak, ben olurum felsefesinden yola çıkarak tasarlanmış,değerlerimizi anlatan bir projedir.Değerlerimizi öğrenirken web 2.0 araçlarından yararlanacağız. Öğrencilerimize yardımlaşma,paylaşım, işbirliği kazandırırken, drama,hikaye yazma,video ve sunu oluşturma çalışmaları yapacağız. Bizimle ubuntu yapmaya var mısınız ?

Ock

Okulumuz Sınıf öğretmenleri Fatma AYAŞ, Nihat Vural , Köksal AKDENİZ ve öğrencileri  DENEY YAP EĞLEN ÖĞREN   e twinning Projesi yürütmekte olup kendilerine ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

Şbt

OKULUMUZDA YÜRÜTMEKTE OLDUĞUMUZ BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ KAPSAMINDA SAĞLIKLI BESİN KONULU RESİM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞ OLUP, 1. ZEYNEP CEYLİN DEMİR 2-D SINIFI, 2. YAŞAR SEFA BAŞYİĞİT 1-A SINIFI, 3. İSE ELANUR USLUOĞLU (2-D SINIFI) VE ALİ ZENGİN (2-A SIFIFI) OLMUŞTUR. DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEPRİK EDER, EMEĞİ GECEN ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

Okulumuzun 3. Sınıfları başlattıkları proje kapsamında mahallemizde bulunan yaşlı ve hastaları tespit etti. Ardından bu kişilerin aileleri ile irtibata geçen öğrenciler uygun tarih ve zaman belirleyerek ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Proje "saygı ve sorumluluk" kapsamında bu ziyareti gerçekleştiren öğrenciler hem büyüklerine saygı hem de toplumsal sorumluluk anlamında başta kendi okullarında olmak üzere tüm mahallede farkındalık yarattı. Emegi geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuzda, öğrencilerin dürüst alışverişi öğrenmesi ve ahlaklı bir nesil yetiştirmek maksadıyla Dürüstlük Marketimiz; Develi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Cabbar, Develi İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat Toprak ve Şube Müdürümüz Sayın Hacı Mehmet Aslan'ın katılımlarıyla açıldı.