KAYSERİ / DEVELİ - Muammer Kocatürk İlkokulu

UBUNTU KAYSERİ WEB 2.0 PROJESİ

Projemiz Kayseri ve birçok ilden 130'a yakın öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmektedir. Projemiz eTwinning Kayseri Buluşturur öğretmen eTwinning bilgilendirme seminerleri yapılırken seminerde görev alan ilçe mentörü ve Proje Kurucusu Melek GÖKSU ve diğer ilçe mentörleri ile Kayseri ve ülkemizin çeşitli illerinden öğretmenlerin katılımıyla ve özellikle bu eğitimlerden sonra öğretmenlerin eTwinninge ısınması amacıyla yapılan bir projedir. Okulumuzdan sınıf  öğretmenlerimiz Ömer Faruk UZUNLU, Köksal AKDENİZ; Nihat VURAL ve Cemil SİVAS projede görev almaktadır.Proje içeriği ve tanımı aşağıdaki gibidir.

Ubuntu; Ben biz olursak, ben olurum felsefesinden yola çıkarak tasarlanmış,değerlerimizi anlatan bir projedir.Değerlerimizi öğrenirken web 2.0 araçlarından yararlanacağız. Öğrencilerimize yardımlaşma,paylaşım, işbirliği kazandırırken, drama,hikaye yazma,video ve sunu oluşturma çalışmaları yapacağız. Bizimle ubuntu yapmaya var mısınız ?

24-05-202124-05-202124-05-2021

Yayın: 24.05.2021 - Güncelleme: 25.01.2023 10:21 - Görüntülenme: 171